Contacteer MUA op (+32) 479 83 04 74

Samenwerking

Met wie we samenwerken

Enkele van onze partners:

kunst met betekenis

Inge Roggeman

MUA werkt ook samen met andere ondernemers.
Kunstenares Inge Roggeman is één van die partners. Zij maakt met textiel en organische materialen tastbare herinneringen.

Een vertaling van moeilijke of vreugdevolle momenten naar iets tastbaars kan helpen in het verwerkingsproces.

milieuvriendelijke kisten

Fair coffins

MUA is ook de allereerste belgische verkoper van de milieuvriendelijke kisten van Fair coffins. Dit past ook volledig in de filosofie van  MUA.

De uitvaartkisten van Fair Coffins zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook rugvriendelijk.
Mensen met rugproblemen kunnen een Fair Coffins kist moeiteloos dragen.

Ze dragen de overledene op hun schouders naar de laatste rustplaats

Wie Kan Doe dragers

In 2012 is Wie Kan Doe gestart met het idee om ook in Nederland de Surinaamse dragers traditie voort te zetten. Als muzikanten speelden ze al regelmatig op begrafenissen, maar een Surinaamse vereniging van dragers bestond nog niet. Vanaf de eerste keer dat ze iemand naar diens laatste rustplaats hadden gebracht, was de respons erg positief.

Het nieuws van hun bestaan is als een lopend vuurtje rond gegaan.  In 2014 zijn we uitgenodigd in de Dino Show en kwamen we voor het eerst op nationale televisie.

 

Surinaamse Uitvaarten

Aflegvereniging Doe Oprecht

Aflegvereniging Doe Oprecht heeft ervaring en kennis met het verzorgen van multiculturele en Surinaamse uitvaarten. Met zorg en respect wordt de overledene volgens de traditionele Surinaamse bewassing verzorgd tot het kleden en kisten op vakkundige wijze.

Doe Oprecht heeft de ervaring en kennis bij het verlenen van de laatste zorg volgens de traditionele Surinaamse wijze. Zij zijn tevens inzetbaar voor het begeleiden van de Singi Neti en Aiti Dei.

Uitvaartplatform

Remember Me

Remember me is een uitvaartplatform iedereen een passend en uniek afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken.

Kenmerkend voor de bedrijven waar zij mee samenwerken is hun persoonlijke aanpak en bijzondere product. Zij kunnen bij uitstek een bijzondere uitvaart mogelijk maken en van betekenis zijn bij rouw. Remember me biedt ondermeer ook kisten aan van Fair Coffins

thuisverpleging met een hart

Elyana thuisverpleging

Bij MUA staan mens en milieu centraal en nu hoort Thuisverpleging Elyana ook bij mijn team. Deze leuke en zorgzame team wordt geleid door Hana Loutfi en Elyass El Adouli. Deze team is multicultureel en zij spreken Nederlands, Frans, Engels, Arabisch, Marokkaanse berbers dialect. Zij werken hygiënisch en milieuvriendelijk. Naast ´palliatieve zorgen´ doet Elyana nog andere aangepaste zorgen zoals :

  • Compressietherapie
  • Hulp bij dagelijkse hygiëne
  • Wondzorg
  • Stomazorg
  • Spoelen van poortkatheter
  • Inspuitingen
  • Opvolging diabetes

Contactgegevens MUA

  (+32) 479 83 04 74
  info@muauitvaarten.be

Volg ons ook op social media

© Copyright MUA 2020 | design by Pixomego.com